Free shipping in Belgium on all orders over 150€ | Worldwide shipping

Go to account settings

Slideshow Items

Sale
VANS

SLIP-ON VR3 WEAVE NATURAL

€42,50 €85,00
Niet op voorraad

Beschrijving

Een aantal van onze meest iconische klassiekers hebben een update ondergaan met doelgerichte keuzes over de materialen die we gebruiken. Met een bovenwerk van 100% biologisch katoenen canvas maakt de Slip-On VR3 gebruik van een VR3Cush™-voetbed van biobased schuim voor comfort en de nieuwe VR3Waffle™-buitenzool die op een verantwoorde manier natuurlijk rubber gebruikt en toch de grip en duurzaamheid behoudt waar Vans al sinds 1966 bekend om staat. Trek hem gewoon aan voor een stap in de goede richting.

Ons team heeft ambitieuze duurzaamheidsdoelen gesteld. Elke inspanning, klein of groot, draagt al bij aan een positieve verandering. Om het VR3 Checkerboard Globe-logo te krijgen, moet ten minste 30% van het product bestaan uit gerecyclede, hernieuwbare en/of regeneratieve materialen.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN
• MATERIAAL BOVENWERK: Gemaakt van 100% biologisch katoenen canvas.
• VOETBED: Het nieuwe VR3Cush™-voetbed is gemaakt van EVA-schuim dat voor minimaal 25% uit biologisch materiaal bestaat, gedeeltelijk afkomstig van planten, conform de ASTM D6866-16-teststandaard.
• BUITENZOOL: De nieuwe VR3Waffle™-buitenzool is gemaakt van een zelfontwikkelde mix die voor minimaal 25% bestaat uit op verantwoorde wijze verkregen natuurlijk rubber dat afkomstig is van leveranciers met bewezen duurzame praktijken, met de bedoeling om de impact op de planeet te verminderen. Deze nieuwe samenstelling van natuurlijk rubber is ontwikkeld en ontworpen om de grip en duurzaamheid waar Vans om bekend staat (sinds 1966) te behouden.

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »