Free shipping in Belgium on all orders over 150€ | Worldwide shipping

Go to account settings

Slideshow Items

Sale
VANS

ULTRARANGE VR3 BEACH SAND

€100,00 €125,00
Op voorraad

Beschrijving

Dit seizoen hebben we elk stukje van de UltraRange opnieuw uitgedacht, ontworpen en gebouwd om hem duurzamer te maken. Dit omvat een voorgevormde VR3Cush™ tussenzool, een lichtgewicht constructie, een VR3Waffle™ rubberen buitenzool en een ademend bovenwerk dat is ontworpen om afval tijdens de productie te verminderen in vergelijking met het traditionele cut and sew bovenwerk van Vans. De UltraRange VR3 is de manifestatie van een idee: het gaat er niet om waar we naartoe gaan, maar hoe we er komen.

Ons team heeft ambitieuze duurzaamheidsdoelen gesteld. Groot of klein, al onze inspanningen dragen bij aan een positieve verandering. Om het VR3 Checkerboard globe logo te verdienen, moet ten minste 30% van het product bestaan uit één of een combinatie van gerecyclede, hernieuwbare en/of regeneratieve materialen.

PRODUCTKENMERKEN:
- BOVENMATERIAAL: Het gebreide bovenwerk uit één stuk is gemaakt van 50% biologisch katoen, 36% gerecycled PET en 14% gerecycled nylon.
- VOETBED: De nieuwe VR3Cush™ tussenzool is gemaakt van ten minste 50% biobased EVA-schuim dat gedeeltelijk afkomstig is van plantaardige bronnen volgens de ASTM D6866-16 testnorm.
- BUITENZOOL: Al het rubber dat wordt gebruikt om de VR3Waffle™ buitenzool te maken (60% van de samenstelling) is regeneratief geteeld natuurrubber afkomstig van boerderijen die landbouwpraktijken gebruiken die bedoeld zijn om de biodiversiteit te bevorderen, de watercyclus te verbeteren, de bodem gezonder te maken en/of koolstof vast te leggen. Deze nieuwe rubbersamenstelling is ontwikkeld en ontworpen om de grip en duurzaamheid te behouden waar Vans al sinds '66 bekend om staat.

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »