Free shipping in Belgium on all orders over 150€ | Worldwide shipping

Go to account settings

Slideshow Items

VANS

VANS ultrarange neo vr trellis

€130,00
Op voorraad

Beschrijving

Hier, daar, overal. Door de comfort- en veelzijdigheidseigenschappen van de UltraRange te combineren met de VR3-ontwerprichtlijnen van Vans, kun je met de UltraRange Neo VR3 de onverwachte momenten van je dag beleven terwijl je onderweg een duurzaamheidsbewuste keuze maakt.

Ons team heeft ambitieuze duurzaamheidsdoelen gesteld. Groot of klein, al onze inspanningen dragen bij aan een positieve verandering. Om het VR3 Checkerboard globe logo te verdienen, moet ten minste 30% van het product bestaan uit één of een combinatie van gerecyclede, hernieuwbare en/of regeneratieve materialen.

PRODUCTKENMERKEN:

BOVENMATERIAAL: Gemaakt van regeneratief leer, afkomstig van boerderijen die regeneratief landbeheer toepassen om de biodiversiteit te bevorderen, watercycli te verbeteren, de bodem gezonder te maken en koolstof vast te leggen, en 100% gerecycled PET-textiel. De lederen producten van Vans ondersteunen verantwoorde productie via de Leather Working Group.
VOETBED: De nieuwe VR3Cush™ tussenzool is gemaakt van ten minste 50% biobased EVA-schuim dat gedeeltelijk afkomstig is van plantaardige bronnen volgens de ASTM D6866-16 testnorm.
BUITENZOL: Al het rubber dat wordt gebruikt om deze VR3Waffle™ buitenzool te maken (60% van de samenstelling) is regeneratief geteeld natuurrubber afkomstig van boerderijen die landbouwpraktijken gebruiken die bedoeld zijn om de biodiversiteit te bevorderen, de waterkringlopen te verbeteren, de bodem gezonder te maken en/of koolstof vast te leggen. Deze natuurlijke rubbersamenstelling is ontwikkeld en ontworpen om de grip en duurzaamheid te behouden waar Vans bekend om staat (sinds 66).

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »